WhatsApp en de blauwe vinkjes?

whatsapp blauwe vinkjes

8 november op Tros nieuwsradio een item over WhatsApp en de blauwe vinkjes. Je ziet dan dat iemand je bericht heeft gelezen. Het ging eigenlijk over het feit, dat er gebruikers zijn die vinden dat hun privacy wordt geschonden. Terwijl dat allang zo is. Je ziet dat iemand typt en je ziet wanneer iemand voor het laatst op WhatsApp is geweest!

Privacy

Vinden we onze privacy veel belangrijker worden? Worden we ons steeds meer bewust van de consequenties, die het gebruik van het Internet met zich meebrengt? Worden we ons steeds meer bewust, dat we tot nu toe geen invloed hebben op de techniek en Internet? Wat dit betekent voor ons persoonlijk? Dat je soms wordt buitengesloten, omdat je niet mee doet aan bijvoorbeeld Facebook en dat mensen dan maar de conclusie trekken dat je iets te verbergen hebt of dat je juist nadenkt over de mogelijke consequenties van dat gebruik en bewust kiest voor persoonlijk contact met je vrienden. Waarom gaan we niet meer met elkaar in contact om na te denken.

OnOrOf denkt samen met u na over deze ontwikkelingen. Meld u en doe mee!

Bron: Tros Nieuwsradio 8 november 2014 en dvhn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

^