Inleiding thema’s OnOrOf.net

OnOrOf_inleiding

Vanuit OnOrOf.net willen wij u graag meenemen in de ontwikkelingen die er plaatsvinden rond het gebruik van Internet. Het belang van het Internet valt niet te onderschatten. In 25 jaar tijd is het geëvolueerd van een communicatiemiddel voor enkele wetenschappers tot een onlosmakelijk bestanddeel van het dagelijks leven. Er is geen enkel teken dat die evolutie nu stopt!

Thema’s OnOrOf.net

Om het voor een ieder duidelijk en overzichtelijk te houden, is de keuze gemaakt om te starten met het uitwerken van de volgende thema’s. Dit doen wij niet vanuit OnOrOf.net alleen, maar met behulp van kennis & kunde van experts uit de vakgebieden. In de komende periode stellen wij onze experts aan u voor en nemen u mee in de wereld van:
1. Privacy en Internet
2. Security en Internet
3. Gezondheid en Internet
4. Leverings- en gebruikersvoorwaarden
5. Online gedrag

Internet gebruikers

Op veel verschillende (kennis)platforms en websites worden deze onderwerpen uitvoerig beschreven en toelicht, maar vaak uit een bepaalde invalshoek. Denk hierbij aan Onderwijs, Overheid, Bedrijfsleven etc. Wij zijn van mening dat het van belang is dat deze informatie bij elkaar komt en dat wij vanuit een gezamenlijk belang kunnen werken. OnOrOf.net kanaliseert de belangen van de Internet gebruikers, voor elk doel en wereldwijd. Samen houden wij een uitmuntend Internet communicatiesysteem gaande. Ook lanceert OnOrOf eigen services en diensten. Waar u binnenkort meer informatie over kunt lezen.

Wenst u meer informatie over bovenstaande onderwerpen, of heeft u zelf informatie te delen over bovenstaande onderwerpen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Bron uitgelichte afbeelding: via Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

^