Eerste dag bestaan OnOrOf.net op 1 april, geen grap

De eerste blog op 1 april 2014. Dit is echt geen grap op de eerste dag van het bestaan van OnOrOf.net. Gelukkig gaan we nu van start. De voorbereidingen zijn toch niet gering voor zo’n onderneming.

Even voorstellen dan maar

Frans Lepoutre is mijn naam. Ik ben een importbewoner van Putten bij Harderwijk. Samen met mijn vrouw heb ik 20 jaar een automatiseringsbedrijf gehad in het Gooi. Eerst in Hilversum en later in Huizen. Exact software was ons hoofdproduct en alle diensten daaromtrent. Wij, A4 automatisering bv, waren 1 van de Exact software centers en hadden een goede samenwerking met Exact Automatisering BV. En nu zijn wij, Hedi Wassink en ik, oprichters van OnOrOf.net. DE belangenvereniging van Internet gebruikers.

Waarom doen wij dit?

OnOrOf.net moet een wereldwijd samenwerkingsverband van Internet gebruikers worden. Bedrijven, onderwijsinstellingen, belangenverenigingen en natuurlijk ook particulieren moeten zich verenigen is onze overtuiging.

Want: WIJ. ZIJN. INTERNET

”Het Internet gaat een steeds groter deel van ons leven uitmaken. Of we willen of niet. Een groeiend aantal zaken kun je alleen nog via Internet regelen. Dat kunnen wij simpelweg niet aan commerciële partijen overlaten. Het bewijs daarvoor wordt bijna dagelijks geleverd. Ik noem een aantal steekwoorden ter illustratie: NSA, Whatsapp, stemmen per computer, privacy, security, RBS (3 dg systeem plat), slechte en trage Internet aansluiting in sommige buitengebieden, ING, 2-deling in de maatschappij langs Internet gebruik, etc….

Wat wij willen is zeggenschap op het Internet. Om mede richting te geven aan de evolutie daarvan EN om nieuwe zaken mede te initiëren.

En da’s geen grap.

Tot zo! Tot OnOrOf!

Eerste dag bestaan OnOrOf.net op 1 april, geen grap

Eerste dag bestaan OnOrOf.net op 1 april, geen grap
 1. Anita Holthuis zegt:

  Van harte gefeliciteerd met deze geweldige stap!

 2. Ria Beaumont zegt:

  Congratulations with the launch of your new product. Your work ethos is second to none so there will be no doubt that this is going to be a great success.

 3. Frans zegt:

  Dank je, mevr. Gera

  Namens het team. The O-team.
  O van ondernemen, organiseren, onafhankelijk, overnodig, van Ons en van OOO.
  Het zijn onze Ogen, Oren en Opmerkingen. Die gaan het verschil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

^