Bestellen, betalen en ontvangen OF bestellen, ontvangen en dan betalen?

Achter_betalen_900_450_90_s_c1_smart_scale

In ons dagelijks leven, is achteraf betalen heel gewoon, maar dat geldt niet voor online aankopen. Webwinkels bieden de consumenten weliswaar uiteenlopende betaalmogelijkheden, maar deze bestaan uit volledige vooruitbetaling. Achteraf betalen is bij de online kassa niet mogelijk, terwijl juist dit de vertrouwde en meest veilige manier van betalen is. De meeste consumenten geven er de voorkeur aan hun online aankoop achteraf te betalen. Wij willen het product, net als in de reguliere winkels, eerst zien en vasthouden voordat wij gaan afrekenen, zonder dat wij bijvoorbeeld creditcard gegevens moeten invoeren.

AfterPay

AfterPay, opgericht in 2010, maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd achteraf te betalen en het werkt heel gemakkelijk. U bestelt online, de webwinkel levert het product en AfterPay stuurt u achteraf een betaaloverzicht. Daarmee betaalt u achteraf door middel van telebankieren of de betaalbutton in de digitale factuur, en dat met een betaaltermijn van 14 dagen!

Door deze transparante manier van werken, is AfterPay in vier jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf dat samenwerkt met duizenden webshops, leveranciers en partners en continue bezig blijft met innoveren, waardoor wij als consumenten op een veilige manier onze online aankopen kunnen doen!

Bron: Afterpay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

^